Heroes & Co - Productie hobbyoeders met GMP certificaat

Heroes en Co heeft een eigen productielijn van hobbyvoeders met GMP-certificaat

 

​Diervoeders vormen een belangrijke schakel in de voedsel productieketen. Ze hebben directe invloed op de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Consumenten van vlees, melk en eieren verwachten dat industrie en detailhandel veilige en kwalitatief hoogstaande producten leveren.

Door het flink dalende vertrouwen van de consument heeft het Productschap voor Diervoeder (PDV) besloten dat de kwaliteit én veiligheid van de diervoeder industrie gegarandeerd moet worden middels een GMP-certificaat.

 

De laatste tien jaar is de nood aan voedselveiligheid steeds groter geworden. De sector besloot daarop in te spelen en ging met alle betrokken spelers samenzitten. De GMP is een gedetailleerd lastenboek dat vertrekt vanuit de ISO 9000-structuur, waarvan overigens bepaalde vereisten werden overgenomen. Daaraan werden andere, sectorgebonden vereisten toegevoegd, zoals hygiëne, ongewenste producten en stoffen, traceerbaarheid en productieopdracht. De GMP vermeldt bovendien ook alle wettelijke voorschriften om de naleving van de wetgeving inzake diervoeder mogelijk te maken.

Bij GMP gaat het erom, dat nauwkeurig wordt vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproducten gecontroleerd en wordt het proces bijgehouden, geregistreerd.

Mocht achteraf toch iets mis blijken te zijn met een bepaalde partij voer, dan kan steeds achterhaald worden waar en hoe het probleem is ontstaan. 

 

Heroes & Co's eigen geproduceerde voeders worden, samen met voeders van andere producenten, in onze winkel aangeboden. U kan terecht voor voeders voor huisdieren, kleinvee, runderen en paarden. 

 

info@heroesnv.be

Tel.  016 62 14 20

Fax. 016 62 14 88

 

Contacteer ons

Privacy Verklaring

HEROES & CO NV

Molenstraat 24

3220 Sint-Pieters-Rode

 

BE0403567906

Openingsuren

ma-vrij    08:00 - 12:00    12:30 - 18:00

za             08:00 - 12:00

 

Betoncentrale

ma-vrij    07:00 - 12:00    12:30 - 15:30

za            07:00 - 11:00

  • White Facebook Icon

©2016 Heroes & Co NV - design Move-On design