top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Heroes & Co, de referentie voor tuin en dier!


Reeds 5 generaties lang is ons bedrijf aanwezig in de regio. Sinds die tijd hebben wij onze vakkennis en ervaring in de tuin- en dierensector aangescherpt waardoor we zowel de particulier als de professionele tuinaannemer vakkundig bijstaan bij zijn aankopen.

Wij begeleiden jou bij je materiaalkeuze voor het realiseren van je droomtuin, de aanleg van klinkers en andere tuinverhardingen. Zowel de professional als de particulier kan terecht in onze betoncentrale.

Wij bieden een ruime keuze aan in kwaliteitsvolle tuinproducten en leveren boomschors en siergrind aan huis in bulk of bigbag met onze eigen professionele transportdienst.

Voor je favoriete twee- en viervoeters bieden we kwaliteitsvolle voeding aan, met ondermeer een aantal dierenvoeders uit eigen productie. Als paardenliefhebber en veehouder ben je verzekerd van een juist, kwaliteitsvol voeder, samengesteld uit nauwkeurig uitgekozen ingrediënten.

Breng een bezoekje aan ons bedrijf en neem alvast een kijkje op onze website.

Online bestellen kan via onze webshop.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je meer informatie wenst.

Ons professioneel team staat voor jou klaar!

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page