top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Heroes & Co, Truckers for life...


Heroes & Co beschikt over een mooie vloot vrachtwagens die dagelijks tuin- en bouwproducten bij klanten aan huis leveren. Een goede service met persoonlijke touch.

Heroes & Co draagt ook zijn steentje bij in het steunen van goede doelen. Op 14 augustus laatstleden nam de vloot van Heroes & Co deel aan de Trucktocht in Bekkevoort die georganiseerd werd door de Vzw Truckers for Life Bekkevoort.

Jaarlijks organiseert deze vereniging een event waarbij personen met een handicap zich kunnen inschrijven voor een truckrit.

Chauffeurs Maarten Robijns, Filip Veugelen en Ivan Van Netelbosch vertegenwoordigden Heroes & Co. Bovendien mocht Ivan Van Netelbosch een beker in ontvangst nemen voor de mooiste wagen. Een verdiende beloning voor deze kwaliteitstruckers!

Heroes & Co, Truckers for life!

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page