BLOG

Heroes & Co's blog 

​​​​​​​Alles voor de aanleg van tuin en paden


Heroes & Co is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van bouwproducten tuinproducten, bakproducten, dierenvoeders, brandhout en pellets. Wij zijn gelegen in het landelijke Sint-Pieters-Rode waar je in de winkel terecht kan voor een uitgebreid productassortiment, afgestemd op professionele tuinaanleggers en particulieren.

 

In onze betoncentrale kan zowel de particulier als de aannemer bij ons terecht voor stabilisé, chape en magere beton. Je kan zelf komen afhalen of wij leveren op de werf.

Openingsuren Betoncentrale

ma-vrij 07:00 - 12:00 12:30 - 15:30

za 07:00 - 11:00

In ons gamma bouwproducten vind je een ruim assortiment aan grind, borders en grindplaten zowel voor de professionele aanleggers als de particulier.

Meer info...

 

Sinds deze zomer kan je bij Heroes & Co ook terecht voor de aankoop van groencompost, zowel voor de professionele tuinaanlegger als de particulier.

Groencompost is het resultaat van de compostering van groenafval dat bestaat uit snoeihout, bladeren, haagscheersel, organisch afval uit tuinen, parken, bloemperken, bermmaaisel …

Het gebruik van compost verzekert een gezonde, vruchtbare en humusrijke bodem waarin je planten zich ten volle kunnen ontwikkelen zodat je er jarenlang plezier van hebt.

In de winkel bieden wij volgende producten aan:

>> Tuinproducten

>> Bouwproducten

>> Brandhout/Pellets

>> Bakproducten

>> Hobbyvoeders

Snel bestellen zonder je te verplaatsen? Wij bieden een assortiment van onze producten aan in Online verkoop.

Op onze website www.heroesnvwebshop.be vind je ondermeer

>> Boomschors

>> Siergrind

>> Bodemverbetering

Ga naar onze webshop!

 

Nog vragen, hulp nodig? Contacteer ons! Het Heroes & Co team staat klaar om je te helpen!

Contact

Recente berichten
Archief
Zoek op label