top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Vul je bloempotten- en bakken met potgrond.


Vooraleer je in je tuin of interieur aan de slag gaat met het vullen van je bloempotten- en bakken is het belangrijk om een juiste potgrond uit te kiezen. Potgrond is geschikt voor vele doeleinden zoals het verpotten van kamerplanten, het vullen van terras- en bloembakken, het planten van bomen en struiken en het kweken van perkplanten, vaste planten en groenteplanten.

Potgrond met een RHP-certificaat verzekert je van de veiligheid en kwaliteit van het product. Producten met het logo "RHP Certified for Consumer" zijn speciaal geschikt voor in en rondom het huis en bieden belangrijke voordelen:

Door het gebruik van natuurlijke hoogwaardige grondstoffen is de potgrond zeer luchtig. Een andere positieve eigenschap is het wateropnemend vermogen van de potgrond. Hierdoor ontstaat een perfecte vochtbalans voor uw planten. Voor een perfecte groei van uw planten is een basisbemesting toegevoegd voor minimaal 6 tot 9 weken.

Volume:

de zakken met RHP logo worden gevuld volgens international standaard en je haalt precies evenveel grond uit de zak als de hoeveelheid die er op vermeld staat. De potgrond wordt in losse vorm afgemeten en vervolgens vastgedrukt, het is dus aangeraden om de potgrond thuis los te schudden.

Natuur- en milieuvriendelijk:

bij de productie en het vervoer van producten met het RHP-certificaat wordt het milieu zo weinig mogelijk belast. Koop je een product met RHP-logo, dan help je ook het milieu!

Veiligheid:

producten met het RHP-keurmerk zijn vrij van ziekten en chemische stoffen. Belangrijk voor ouders met kleine kinderen die alles in hun mondje willen stoppen!

Onkruidvrij:

bij producten met het RHP-label wordt er gezorgd dat er vrijwel geen onkruidzaden aanwezig zijn waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke bezigheden!

Snel naar Heroes & Co voor je potgrond met RHP-certificaat!

Heroes & Co biedt je potgrond met RHP-certificaat in losse productie per m2

of in zakken van 70 liter

Lees meer online of breng een bezoekje aan de winkel.

We helpen je graag verder!

Heb je graag meer informatie over het RHP-certificaat?

Folder RHP-certificaat 1

Folder RHP-certificaat 2

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page