top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Organische meststoffen, topkwaliteit voor de professional!


Heroes & Co biedt topkwaliteit in organische meststoffen voor de professional aan een concurrentiële prijs!

Viano MixProf meststoffen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in de professionele teelt. Deze volledige range producten van organische en organo- minerale meststoffen is opgebouwd uit stofarme, vlot strooibare kruimels.

De Viano MixProf range zijn duurzaam en stellen hun voedingselementen gradueel vrij, hierdoor bekomen ze een gemiddelde werkingsduur van 3 maanden. Dit gamma wordt aangeboden in zakken van 25 kg. De RegularCrumb (RC) kruimels met een diameter van 2,1 - 3,5 mm verzekeren een gelijkmatig strooibeeld en een niet vergelijkbaar resultaat !

VIANO MIXPROF 1 BV 7-­3-­8

Deze organo-minerale meststof wordt algemeen gebruikt in de meest uiteenlopende teelten.

Het is een evenwichtige formule die haar voedingsstoffen gradueel vrijstelt over een periode van 100 dagen. Hierdoor komen uitspoeling en verbranding niet voor. Dankzij haar organische oorsprong draagt deze formule bij tot een betere bodemstructuur en een actiever bodemleven. Kan aangewend in serreteelten, boomkwekerijen, groenten- en sierteelten.

 

De Viano TurfProf meststoffen range werd speciaal samengesteld voor professioneel gebruik en omvat organische en organo- minerale meststoffen. Dit gamma met kwaliteitsproducten zijn uiterst duurzaam en respecteren het milieu. Viano TurfProf producten stellen hun voedingsstoffen gradueel vrij over een periode van 2 tot 3 maanden, afhankelijk van hun samenstelling, grondstoffen en chemische analyse. Turfprof Professionele oplossingen voor de behandeling van Golf courses, voetbal velden, sportvelden, cricket velden en groene ruimtes.

VIANO TURFPROF RECOVERY

8-6-­13 (+3MgO)

Deze evenwichtige formule - verrijkt met Humifirst - wordt toegepast in combinatie met verticuteren. Verrijkt met extra magnesium heeft deze formule een zeer goede invloed op de kleurvorming bij grassen. Humifirst (mengsel van Humuszuren) zorgt voor een betere opname van de toegediende voedingsstoffen (hoger bemestingsrendement) waardoor het gras zich optimaal kan ontwikkelen. Werkt tot 100 dagen lang. Op plaatsen met intensieve betreding of kale plekken in de grasmat is dit de aangewezen meststof.

Meer informatie over deze producten vind je hier.

Of contacteer het Heroes Team, ze helpen je graag verder!

Heroes & Co, alles voor de gezondheid van je tuin en dieren!

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page