top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Gras inzaaien in september.


September is de perfecte maand voor het inzaaien van gras. De beste omstandigheden om het gras goed te laten kiemen heb je bij een vochtige bodem, gematigde temperatuur en een lage verdamping van het grondwater.

De nazomer is een periode waarin het onkruid ook niet meer gaat kiemen, mooi meegenomen voor de grassprietjes die niet door het onkruid zullen overwoekerd worden.

HEROES & CO heeft een ruim assortiment aan graszaden, zowel voor de particulier, de professionele tuinaanlegger, als voor aanleggers van sportvelden en openbaar groen voor steden en gemeenten.

De particulier kan een keuze maken uit luxegazon, speelgazon of sportgazon. Daarnaast zijn er nog specifieke zaden voor gazons op schaduwrijke plaatsen en droogtegevoelige gronden. Met herstelgazon kan je de kale plekken van je gazon inzaaien.

Voor de professional vind je een keuze aan zaden voor sportvelden, boomgaarden, bermen, dijken, industrieterreinen en golfterreinen.

De tuinliefhebber en professional kan bij HEROES & CO steeds terecht voor kwaliteitsproducten en een goede service.

Meer informatie over de verschillende zaden vind je op de website of kom eens langs in de winkel waar het Heroes Team je met professionele hulp bijstaat.

HEROES & CO alles voor de gezondheid van uw tuin & dieren.

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page