top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Bemesten, bodemverbetering, gazon herstellen...


Het is voorjaar. We kunnen weer aan de slag in de tuin met onze eerste activiteiten.

BEMESTEN

Planten en struiken hebben voeding nodig. Planten voeden, zorgt er niet alleen voor dat ze meer zullen groeien en bloeien, daarnaast versterkt bemesting ook de planten waardoor ze minder vatbaar zijn voor ziekten en plagen.

De ideale periode om te bemesten is het voorjaar. Op dat moment beginnen de planten te groeien en kunnen ze wat hulp gebruiken.

Voor het bemesten van de moestuin vind je bij Heroes & Co blauwe korrel "Blaukorn"

In deze tuinmeststof zijn alle voedings-elementen aanwezig in een uitgebalanceerde nutriëntenverhouding, rekening houdend met de milieueisen.

Voordelen

De blauwe kleur geeft aan waar reeds bemest is.

Een homogene korrelverdeling, dit geeft een egaal strooibeeld. Blaukorn ® valt gemakkelijk uiteen in contact met bodemvocht. Door de aanwezigheid van Kaliumsulfaat, heel geschikt voor chloorgevoelige planten.

Verpakking: 25 kg in zak

Prijs incl. btw., afgehaald in de winkel: 19,15 €

Meer info

 

GAZON HERSTELLEN

Viano Recovery

Deze evenwichtige formule - verrijkt met Humifirst - wordt toegepast in combinatie met verticuteren. Verrijkt met extra magnesium heeft deze formule een zeer goede invloed op de kleurvorming bij grassen. Humifirst (mengsel van Humuszuren) zorgt voor een betere opname van de toegediende voedingsstoffen (hoger bemestingsrendement) waardoor het gras zich optimaal kan ontwikkelen.

Voordelen

Werkt tot 100 dagen lang. Op plaatsen met intensieve betreding of kale plekken in de grasmat is dit de aangewezen meststof.

Verpakking: 20 kg in zak

Prijs incl. btw., afgehaald in de winkel: 23,5 €

Meer info

 

BODEMVERBETERING

Potgrond voor de plantenkweektafel

Geschikt voor vele doeleinden zoals het verpotten van kamerplanten, het vullen van terras- en bloembakken, het planten van bomen en struiken en het kweken van perkplanten, vaste planten en groenteplanten.

Door het gebruik van natuurlijke hoogwaardige grondstoffen is de potgrond zeer luchtig. Een andere positieve eigenschap is het wateropnemend vermogen van de potgrond. Hierdoor ontstaat een perfecte vochtbalans voor uw planten. Voor een perfecte groei van uw planten is een basisbemesting toegevoegd voor minimaal 6 tot 9 weken.

Verpakking: 28 kg / 70 liter in zak Prijs incl. btw., afgehaald in de winkel: 7,00 €

Meer info

 

Nog meer vragen? Contacteer ons Heroes & Co Team, we helpen je graag verder!

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page