top of page
BLOG

Heroes & Co's blog 

Geef je gazon een boost!


Het weer heeft een enorme invloed op de plantengroei.

Na een lange periode van droogte vraag je je af wat je aan moet met je gazon. Na enkele regenbuien kleurt je grasmat al wel weer groen, toch zal er zorg nodig zijn om de kwaliteit opnieuw op het juiste niveau te brengen.

Het onkruid overleeft de droogte veel beter. Het is echter niet aan te raden om je grasmat dadelijk tegen onkruid te gaan behandelen. Je grasmat is verzwakt waardoor een flinke dosis onkruidbestrijder niet aan te raden is. Je gazon heeft een boost nodig!

Fertigreen® Gazonmeststof is een minerale chloridearme NPK meststof met een uitgebalanceerde samenstelling die alle onontbeerlijke elementen bevat die noodzakelijk zijn voor een gezonde groei van het gras.

Ideaal voor de bemesting van jonge en bestaande gazons en zelf sportvelden en fairways.

Fertigreen® Gazonmeststof is vlot strooibaar, stofarm en snel oplosbaar, een kleiner korrelgranulaat dan de klassieke NPK-meststoffen waardoor het korreltje vlakbij de grasplant valt.

Samenstelling:

NPK – Meststof (Mg, S) 17% N – 6 % P2O5 –

11% K2O (19% SO3 – 2,5%Mg) met micronutriënten

Link naar uitgebreide infofiche

Bemestingsadvies

Tijdstip Kg Fertigreen® Gazonmeststof per 100m2

Begin maart 4-5

Half april 4-5

Begin juni 4

Begin juli 3-4

Half augustus 3-4

(Hoewel deze informatie met de grootste zorg werd samengesteld, kan zij slechts als leidraad dienen en kunnen op grond hiervan geen rechten worden ontleend.)

Meer info op deze website.

Meer vragen? Contacteer het Heroes team!

Recente berichten
Archief
Zoek op label
bottom of page